Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για το λόγο που δεν απέκτησε παιδί(VIDEO)

Με τη σύζυγό του Έφη Μουρίκη μετρούν 27 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι είναι δεμένο και ευτυχισμένο και μετά από σχεδόν 3 δεκαετίες συνεχίζει να κρατάει τον έρωτά του ζωντανό.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που στις περισσότερες συνεντεύξεις του είτε έμμεσα είτε άμεσα δέχεται ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν μεγάλωσαν την οικογένειά τους με ένα παιδί, έδωσε την πιο λεπτομερή εξήγηση, με αφολπιστική ειλικρίνεια χωρίς να φοβάται αν θα κριθεί: «Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδί. Μη λέω και υπερβολές γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά, αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που κάνουν παιδιά για να σώσουν τη σχέση. Και να μεταφέρουν τα προβλήματα τους πάνω στο παιδί,.

Δεν ήθελα και τώρα δεν θέλω.

Ανακάλυψα ότι είμαι αρκετά εγωιστής και αυτό είναι άσχημο για το παιδί. Κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα μου, μέσα στην καθημερινότητα μου, που δεν χωράει ένα παιδί για να τα κάνω. Δηλαδή η μελέτη μου μπορεί να κρατήσει 5 ώρες την ημέρα, αλλά εκεί δεν μπορεί κανείς ούτε να πλύνει μια κατσαρόλα. Θέλω ησυχία. Αυτό είναι δύσκολο. Ξέρω ότι επειδή είμαι εγωιστής και θα θέλω να περάσει το δικό μου…δεν.

Κι από την άλλη να σου πω κάτι; Περνάω τόσο όμορφα χωρίς παιδί. Κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω λεφτά, δεν έχω. Έχω λεφτά, έχω. Δεν με νοιάζει. Άλλωστε να σου πω και το άλλο, εμείς γεννάμε κάθε 6 μήνες. Κάθε 6 μήνες έχουμε μια καινούρια γέννα, ένα καινούριο έργο».

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:41 ΑΠΟΨΕΙΣ