«Φωτιά» ήταν η Στικούδη στο EuroPride στην Βιέννη(VIDEO)

Η Κατερίνα Στικούδη αποτελεί την επίσημη πρέσβειρα του EuroPride 2020, το οποίο θα διοργανωθεί του χρόνου στην Θεσσαλονίκη! Στο πλαίσιο της αποστολής της, η Κατερίνα συνόδευσε τους εκπροσώπους της διοργάνωσης στην Βιέννη στο EuroPride 2019, όπου και έγινε η παράδοση του τίτλου από τους Αυστριακούς στους Έλληνες διοργανωτές. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του Europride στη Βιέννη, σε ένα line up που περιελάμβανε τις νικήτριες της Eurovision Conchita και Loreen.

Όπως καταλαβαίνεις, η συγκίνηση της Κατερίνας όταν γνώρισε την Conchita Wurst ήταν μεγάλη, καθώς την είχε ενσαρκώσει στο YFSF, βγαίνοντας μάλιστα και νικήτρια. Η Κατερίνα Στικούδη ανέβηκε στη σκηνή του EuroPride και ξεσήκωσε 100.000 κόσμο περίπου που πήγε να γιορτάσει την ισότητα και την περηφάνια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έκανε μια άκρως σέξι εμφάνιση, ενώ τραγούδησε αγαπημένα της ξένα κομμάτια, όπως και το Shallow το οποίο είχε ερμηνεύσει στον μεγάλο τελικό του Your Face Sounds Familiar.

tlife.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE