Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε παίκτρια του "My Style Rocks" μέσα στο παιχνίδι(VIDEO)

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks και στις αρχές του ριάλιτι μόδας ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί. Στη συνέχεια, όμως, η Τάμτα Μαστοράκη έδειχνε να μην περνάει καλά, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η κριτική επιτροπή τής ασκούσε αυστηρή κριτική για τις στιλιστικές της επιλογές.

Τώρα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» πως αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας κατά την παραμονή της, λόγω της πίεσης που ένιωθε.

«Δεν πέρναγα καθόλου καλά. Ήθελα να φύγω. Δεν ένιωθα καλά στο παιχνίδι, είχα πει πως ήθελα να αποχωρήσω, αλλά η παραγωγή μου είχε πει “όχι, σε θέλουμε, είσαι φαβορί...”. Δεχόμουν πολλή πίεση και από τα κορίτσια και από την κριτική επιτροπή. Η Μπέττυ Μαγγίρα για δυο εβδομάδες μου έλεγε τα ίδια και τα ίδια. Μου έλεγε “Τάμτα βαρέθηκα να σε βλέπω”. Δεν πέρασα καλά», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχα φτάσει 47 κιλά. Είχα τρομάξει και εγώ και οι γονείς μου. Δεν μπορούσα να φάω, να καταπιώ με τίποτα. Και δεν είχαμε και χρόνο. 20 ώρες γυρίσματα και ούτε μια ώρα διάλειμμα. Μια μέρα πριν αποχωρήσω μπήκα στο νοσοκομείο. Η πίεση μου είχε ανέβει πάρα πολύ και οι γιατροί φοβήθηκαν μήπως έχω πάθει εγκεφαλικό. Η μάνα μου είχε τρελαθεί. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, αλλά όλα καλά. Ήμουν πολύ χάλια, για ένα μήνα δεν έβγαινα πουθενά. Για αυτό είπα τέλος».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE