Τζένιφερ Ανιστον: Αποκάλυψε τι είπε στην Αντζελίνα Τζολί πριν γίνει παράνομο ζευγάρι με τον Μπραντ Πιτ

Εχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που χώρισε ο Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Ανιστον λόγω της Αντζελίνας Τζολί.Κι όμως, μέχρι και σήμερα κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αφορούν τους τρεις ηθοποιούς του Χόλιγουντ.Η Τζένιφερ Ανιστον παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ το 2000 στο Μαλιμπού, μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Ομως, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2005, μετά την εξωσυζυγική σχέση του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith».

Η Τζένιφερ Ανιστον βίωσε αυτό που δεν θέλει καμία γυναίκα να το πάθει. Και χρειάστηκε πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας για να ξεπεράσει το σοκ της απιστίας του καλού της Μπραντ Πιτ.

Σήμερα, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δηλώσεις της Τζένιφερ Ανιστον που έκανε στο περιοδικό Vanity Fair για την πρώτη συνάντηση που είχε με την Αντζελίνα Τζολί, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο παράνομος δεσμός της με τον Μπραντ Πιτ.

Αντζελίνα Τζολί και Τζένιφερ Ανιστον συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πάρκινγκ του στούντιο όπου γυρίζονταν «Τα Φιλαράκια».

Την ίδια εποχή ξεκινούσαν τα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith» όπου ο Μπραντ Πιτ θα έπαιζε μαζί με την Αντζελίνα Τζολί.

«Σταμάτησα στην άκρη και συστήθηκα. Και της είπα ότι ο Μπραντ είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψει μαζί σου. Ελπίζω να περάσετε καλά» αποκάλυψε η Τζένιφερ Ανιστον ότι είπε στην Αντζελίνα Τζολί.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αφότου ο Μπραντ Πιτ γνώρισε την Τζολί ήταν απών, κάτι που οδήγησε τελικά και στο διαζύγιο.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE