Φιάσκο η πρώτη συναυλία των Spice Girls

Οι Spice Girls ανέβηκαν ξανά στη σκηνή- έστω και χωρίς ένα μέλος τους- αλλά η πρώτη συναυλία της περιοδείας- reunion που κάνουν κάθε άλλο παρά ενθουσίασε το κοινό.

Οι περισσότεροι έφυγαν απογοητευμένοι από τη συναυλία των Spice Girls στο Δουβλίνο, κάνοντας λόγο για τρομερά προβλήματα στον ήχο κατά τη διάρκεια του σόου. Το γκρουπ που έκανε θραύση τη δεκαετία του ‘90 ενώθηκε ξανά- για πρώτη φορά μετά την εμφάνισή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012- χωρίς την Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία δεν θέλησε να πάρει μέρος σε αυτό το reunion.

Οργή για τον ήχο στη συναυλία των Spice Girls

Το γεγονός ότι είχαν πληρώσει 110 ευρώ για το εισιτήριο και τελικά δεν μπορούσαν να ακούσουν τίποτα, έκανε πολλούς στο κοινό να μιλούν για συναυλία- φιάσκο στο Δουβλίνο. «Κάτι δεν πάει καλά όταν το κοινό σε συναυλία των Spice Girls μένει καθισμένο γιατί κανείς δεν έχει ιδέα τι τραγούδι ακούγεται, επειδή ο ήχος είναι τόσο κακός», έγραψε ένας από αυτούς στο Twitter. «Δεν μπορούμε να ακούσουμε τίποτα. Καθόμαστε στην πάνω σειρά και το μόνο που φτάνει σε εμάς είναι ένα μουρμουρητό. Με εισιτήριο των 110 ευρώ, αυτό δεν είναι καλό!», έγραψε κάποιος άλλος.

Μετά το τέλος της συναυλίας η Μέλανι Μπράουν- ή Mel B όπως είναι πιο γνωστό το μέλος των Spice Girls- παραδέχθηκε ότι υπήρχαν προβλήματα. «Θα σας δούμε στο Κάρντιφ. Ελπίζουμε τα φωνητικά και ο ήχος να είναι πολύ, πολύ καλύτερα», έγραψε στο Instagram. Η περιοδεία των Spice Girls έχει συνολικά 13 «σταθμούς» και θα καταλήξει στο Γουέμπλεϊ στις 15 Ιουνίου.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE