Η «συγγνώμη...» της Σπυριδούλας του "MasterChef 3", στο 1ο μήνυμα μετά την ήττα της(ΦΩΤΟ)

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του "MasterChef 3", η οποία συζητήθηκε πολύ για τον έντονο χαρακτήρα της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Η 25χρονη Βολιώτισσα έστειλε το δικό της μήνυμα, έπειτα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Το ταξίδι και για μένα έφτασε στο τέλος του.. ένα ταξίδι γεμάτο γνώσεις εμπειρίες φιλίες γέλια κλάματα νεύρα και πολλά άλλα....είμαι ευγνώμων που το έζησα όλα αυτό.. ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι και το κάνανε ξεχωριστό για μένα....

Συγχαρητήρια σε όλους μας για την προσπάθεια που κάναμε...άλλοι φύγανε νωρίς άλλοι φύγανε πιο αργά αλλά δεν αλλάζει κάτι με αυτό... Είμαστε όλοι νικητές και ο μεγαλύτερος είναι ο Μανωλ'αρας μας... Ο Παριανός μαραθωνοδρόμος από το Άμστερνταμ.....ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπέροχους 3 κριτές ανθρώπους λεβέντες που είχαμε δίπλα μας τόσο καιρό.... @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas .. Είστε εξαιρετικοί και σας αγαπάμε πολύ.... Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες και δεν βλέπατε ποτέ ... Είστε υπέροχοι.... Ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.... Και τέλος και πολύ σημαντικό γιατί με έπιασε πάλι η πολυλογία μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε..... Ακόμα και σε εκείνους που δεν με αγάπησαν ή με συμπάθησαν τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τους αρέσω....καλή καρδιά... Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει...»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE