Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ -Αγόρι το νέο βασιλικό μωρό

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ.Η δούκισσα του Σάσεξ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,260 κιλών.

Το ζευγάρι των Σάσεξ, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πόσταραν στο λογαριασμό τους στο Instagram μια φωτό που ανακοινώνουν το φύλο του μωρού. Η ανακοίνωση, μάλιστα, όπως σχολιάζουν ειδικοί επί του βασιλικού ρεπορτάζ, έγινε με τον πλέον μοντέρνο τρόπο, μέσω Instagram, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της βασιλικής οικογένειας.

Το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι γεννήθηκε στις 5:26 τα ξημερώματα, παρότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ μόλις πριν λίγη ώρα έβγαλε ανακοίνωση ότι η δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται στα πρώτα στάδια του τοκετού.

Η Μέγκαν Μαρκλ στον τοκετό είχε στο πλευρό της τον πρίγκιπα Χάρι και την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε πιθανότατα στο σπίτι της, στο Φρόγκμορ Κότατζ στο Γουίνδσορ παρά τις αντίθετες πληροφορίες που υπήρχαν μέχρι πριν από λίγο ότι η δούκισσα του Σάσεξ γεννάει στο νοσοκομείο.

Χάρι: Είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου
Ο πρίγκιπας Χάρι, στην πρώτη του δήλωση μετά τα χαρμόσυνα νέα, τόνισε πόσο ενθουσιασμένοι ο ίδιος και η σύζυγός του, για την οποία δήλωσε υπερήφανος.

«Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι. Ηταν εκπληκτικό. Απόλυτα απίστευτο. Είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι μιλώντας στο Γουίντσορ.

«Ηταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE