"Έχω εμμονή"- Η Γκαγκάκη αποκαλύπτει για την προσωπική ζωή της

Αντιμέτωπη με την "ανάκριση" του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη, που είχε διάθεση εξομολογητική για όλα. Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να μοιράζευτι δημόσια την προσωπική ζωή και τις σχέσεις της.

«Έχω εμμονή να μην με καταλάβει κανένας με ποιον είμαι. Θεωρώ ότι μόλις αρχίσουν να ασχολούνται με αυτό, θα χαλάσει. Επίσης, αισθάνομαι ότι καταπιέζομαι. Στην αρχή λένε ότι "τα έχει με αυτόν", μετά κάτι γίνεται λένε "χωριστούς δρόμους". Δε θέλω να ξέρουν τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων, κάνοντας την αποκάλυψη ότι την περίοδο που βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του X - Factor είχε σχέση με τον σκηνοθέτη!

Η εικόνα της «σκληρής» γυναίκας που δείχνει προς τα έξω, εξήγησε η ίδια πως γνωρίζει ότι τη θεωρούν «Σκύλλα», αλλά τις περισσότερες φορές και όταν εκείνη θελήσει, ανατρέπει την άποψη των άλλων.


«Στη ζωή μου ήρθαν τα πράγματα και "μου βγήκε", ενώ δεν υπήρχε κανείς να μου δώσει μια ανάστροφη και να μου το κόψει, μου βγήκε. Επίσης, μου βγήκε όταν ήμουν σε υψηλές θέσεις και ήμουν πολύ μικρή, και όλοι έλεγαν πως για να είμαι σε μια τέτοια θέση, τα έχω με κάποιον. Αποφάσισα λοιπόν, ασυνείδητα, οφείλω να είμαι πάρα πολύ απόλυτη, με πολλές γωνίες και πάρα πολύ σκληρή και το ένα έφερε το άλλο» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι στην προσωπική της ζωή είναι το ακριβώς αντίθετο.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE