Η Τζένη Μπαλατσινού μιλά για τον γάμο της με τον Β. Κικίλια

Για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού. Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες μετά την αποκάλυψη πως εκείνη και ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος έχει μιλήσει και αυτός για το ευτυχές γεγονός, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τα γλυκά του λόγια, την αγάπη και τις ευχές του, είναι πολύ συγκινητικό. Είμαι πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Θεωρώ ότι η προσωπική ζωή του καθενός είναι πραγματικά αυτό που λέει και η λέξη, και από εκεί και πέρα είναι σημαντικό όσο μπορούμε τα πράγματα που αγαπάμε να τα επικοινωνούμε με τον τρόπο που εμείς κρίνουμε σωστό», είπε, μεταξύ άλλων, η Τζένη Μπαλατσινού για τον γάμο της.

Ερωτηθείσα εάν έχει αποφασίσει πώς θα είναι ως νύφη, η Τζένη Μπαλατσινού ανέφερε: «Δεν έχω ιδέα, θα βρω χρόνο το επόμενο διάστημα να ασχοληθώ. Όλα θα γίνουν αυθόρμητα και αβίαστα».

Η παρουσιάστρια σχολίασε και τον τρόπο που κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την επανασύνδεσή τους, ενώ δήλωσε πως έχουν διαλέξει ήδη τους κουμπάρους τους.

«Στην αρχή φάνταζε δύσκολο να το κρατήσουμε κρυφό, αλλά τελικά ήταν εύκολο γιατί έχουμε καλούς φίλους».

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE