Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ...εγινε μυστικός πράκτορας για 3 εβδομάδες!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν είναι το είδος του μελλοντικού βασιλιά που κάθεται στο περιθώριο γράφοντας επικριτικά σχόλια μέσω Twitter για τις κορυφαίες υπηρεσίες που κρατούν τη χώρα του ασφαλή.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι άνθρωπος της δράσης. Πρόσφατα, μάλιστα, πέρασε τρεις εβδομάδες δουλεύοντας με τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας, προκειμένου να καταλάβει πώς λειτουργούν, αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού W.

Η M16 είναι η βρετανική εκδοχή της CIA και εργάζεται μυστικά στο εξωτερικό για την εθνική ασφάλεια. Είναι ο οργανισμός που δίνει στον Τζέιμς Μποντ τις εντολές του. Στην GCHQ, εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και διάδοχος του βρετανικού θρόνου γνώρισε την τεχνολογία αιχμής της Βρετανίας για την αντιμετώπιση απειλών εναντίον της χώρας.

«Οι υπηρεσίες αυτές είναι γεμάτες από καθημερινούς ανθρώπους που κάνουν το πιο εκπληκτικό έργο για να είμαστε ασφαλείς» δήλωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ανέφερε ακόμη ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ότι ήταν μία εμπειρία που τον αφύπνισε, ενώ ο επικεφαλής του Αρχηγείου Επικοινωνιών της Κυβέρνησης, ο οποίος παρέμεινε ανώνυμος, δήλωσε ότι ο πρίγκιπας «εργάστηκε πολύ σκληρά για να ενσωματωθεί στην ομάδα» και ήταν αποτελεσματικός ανάμεσα σε εξειδικευμένους αναλυτές και πράκτορες.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE