Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το μήνυμά του για τα γενέθλια του αδελφού του Θάνου

Χθες 13 Απριλίου είχε τα γενέθλιά του ο μεγάλος μας συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος. Ο κορυφαίος συνθέτης μας συγκλόνισε όλους πριν ένα χρόνο μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο, τον οποίο παλεύει με θάρρος και μεγάλη δύναμη. Χθες έκλεισε τα 72 του χρόνια και έγραψε στην επίσημη σελίδα του στο facebook:» Έζησα την αγάπη από το 7 ως το 7, φορές Αυτό συνέβη και σήμερα που έγινα 72″!

Ο αδελφός της Ανδρέας με τη σειρά του συγκίνησε τους πάντες δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του αδελφού του στο πιάνο και γράφοντας: «Σημερα εχει γενεθλια ο Θανος.Σας διαβεβαιωνω οτι ειμαι ο πιο τυχερος αδερφος στον κοσμο»!

Ο Θάνος Μικρούτσικος πέρσι συγκλόνισε λέγοντας μεταξύ άλλων για όσα αντιμετωπίζει στην Εφημερίδα των Συντακτών: Νομίζω ότι αντιμετωπίζω τον καρκίνο με δύναμη, έτσι πρέπει να γίνεται. Η αθλιότητα της χημειοθεραπείας δεν με έχει καταβάλει, νιώθω τυχερός, είμαι και δημιουργικός. Είναι μονόδρομος. Ξυπνάω στις 8 το πρωί και δουλεύω. Μετά τη χημειοθεραπεία βάζω πρόβα 7-9 και ο γιατρός τρελαίνεται. Έχει αποδειχτεί και ιατρικά πως αν δώσεις κατάθλιψη στον καρκίνο είναι το καλύτερό του. Ε, λοιπόν, εγώ θα τον δυσκολέψω όσο μπορώ…Ένα πρωί κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και του είπα: Τα έβαλες με λάθος άνθρωπο. Θα σε ταλαιπωρήσω φρικτά. Αν με ρωτήσεις τι ελπίζω, θα σου πω όχι την ίαση αλλά να καταστήσω το νόσημα χρόνιο. Η ιατρική εξελίσσεται. Βλέποντας και κάνοντας. Και ζώντας κάθε λεπτό. Ας πούμε ότι ζω τάδε καιρό, δεν τον προσδιορίζω. Δεν πρέπει να τον ζήσω καλά»;

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE