Οι πρώτες δηλώσεις της Μπαλατσινού μετά την είδηση του γάμου της με τον Κικίλια

Η Τζένη Μπαλατσινου και ο Βασίλης Κικίλιας, κόντρα στα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, παντρεύονται.

Η αγγελία του γάμου τους που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή» έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικό γραφεία, ενώ ο ίδιος ο βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας μίλησε για το χαρμόσυνη γεγονός στην εκπομπή Αταίριαστοι στον ΣΚΑΪ, όπου βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Τετάρτης.

Λγες ώρες αργότερα, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και επιβεβαίωσε την χαρμόσυνη είδηση, χωρίς όμως να επεκταθεί περαιτέρω επί του θέματος. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά. Σας ευχαριστώ.

Κοιτάξτε, δεν θα μιλήσουμε σε κανέναν. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευγένεια και το ενδιαφέρον σας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αυτό αρκεί. Δεν θα θέλαμε να πούμε τίποτα γιατί είναι καθαρά προσωπικό και δεν θα θέλαμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE