Η Ελένη Μενεγάκη με τις γόβες της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει πάθος με τα παπούτσια. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην έχει πάθος με τα παπούτσια, της αρέσουν, ωστόσο, πολύ, όπως και ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα. Και κάπου εκεί τα γούστα της παρουσιάστριας με αυτό της δούκισσας του Σάσεξ, συνέπεσε. Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στο σόου των Mi-Ro στην 25η AXDW φορώντας ένα κομψό φόρεμα και ένα ακόμη πιο κομψό ζευγάρι μπεζ γόβες. Οι υπέροχες γόβες της Ελένης Μενεγάκη έφεραν την υπογραφή Aquazzura, του αγαπημένου brand παπουτσιών της Μέγκαν Μαρκ. Πρόκειται για το μοντέλο Deneuve Pump 105 σε μπεζ χρώμα, που αυτή τη στιγμή πωλείται από τον ιταλικό οίκο υποδημάτων αντί 550 ευρώ και θεωρείται επιτομή του σικ.

Η Μέγκαν Μαρκλ, λάτρης του συγκεκριμένου brand υποδημάτων φοράει συνεχώς παπούτσια του ιταλικού οίκου και μάλιστα αποτελεί σχεδόν αποκλειστική επιλογή της στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της. Ενα ζευγάρι Aquazzura μπεζ γόβες φορούσε στην ανακοίνωση του αρραβώνα της, Aquazzura γόβες φορούσε στο γάμο της και στο πάρτι του γάμου της, Aquazzura παπούτσια είχε παραγγείλει για τα παρανυφάκια της (γράφοντας από κάτω το όνομα του κάθε παιδιού, το δικό της μονόγραμμα με αυτό του πρίγκιπα Χάρι και την ημερομηνία του βασιλικού γάμου) και φυσικά Aquazzura γόβες έχει βάλει σε αμέτρητες βασιλικές εμφανίσεις μέσα στον τελευταίο χρόνο που ουσιαστικά αποτελεί μέρος της βασιλικής οικογένειας.

Και φυσικά η Μέγκαν Μαρκλ έχει βάλει πολλές πολλές φορές το ίδιο ζευγάρι Aquazzura γόβες που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη για να πάει στην 25η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας. Και σε μπεζ και σε μαύρο.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE