Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα του Κωνσταντίνου Αργυρού(VIDEO)

Τι και αν γράφτηκαν δεκάδες δημοσιεύματα για τη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εκείνοι δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους… Μπορεί να δημοσιεύτηκε πρόσφατα ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής έσμιξε ξανά με το μοντέλο και κριτή του Greece’s Next Top Model, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Κωνσταντίνος είναι ερωτευμένος… με άλλη!

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε πως ήδη από τα Χριστούγεννα, ο γοητευτικός καλλιτέχνης έχει γνωρίσει μία πανέμορφη γυναίκα, επίσης μοντέλο.

«Είναι μία νέα, όμορφη, ξανθιά, πρασινομάτα, γύρω στα 20 και φήμες λένε ότι αυτό το ειδύλλιο έχει πάρει σάρκα και οστά από τα Χριστούγεννα. Η κοπέλα δεν είναι πολύ γνωστή, είναι κι εκείνη μοντέλο και το όνομά της αρχίζει από Α. Τους έχουν δει πολλές φορές στα νότια προάστια να τρώνε και να πίνουν τα ποτάκια τους και στο Κολωνάκι.

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού και λέγεται ότι είναι και πάρα πολύ αγαπημένοι. Είναι μια κούκλα και πολύ φρέσκο πρόσωπο», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος στην εκπομπή.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE