«Πάρτον στον χαρίζω»: Η απάντηση έπος της Καινούργιου στις φήμες ότι βγαίνει με τον σύντροφο της Σπυροπούλου

Σε... ερωτικό τρίγωνο ενέπλεξαν την Κατερίνα Καινούργιου και η παρουσιάστρια βγήκε από τα ρούχα της. Αλλά με χιούμορ.

Περιοδικό παρουσίαζε την Κατερίνα Καινούργιου να βγαίνει με τον Φίλιππο Βαρβέρη ο οποίος, δημοσιεύματα θέλουν, να έχει σχέση αυτή την περίοδο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα, το περιοδικό ανέφερε ότι η Κατερίνα Καινούργιου βγαίνει με τον Φίλιππο Βαρβέρη αλλά εκείνος δεν την θέλει. Το περιοδικό κάνει λόγο για έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, χωρίς όμως ανταπόκριση.

«Ερωτικός πόλεμος – Πώς η Σπυροπούλου άρπαξε τον Βαρβέρη από την Καινούργιου «Πάρτον στον χαρίζω»!», έγραφε συγκεκριμένα στο εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού.

Η Κατερίνα Καινούργιου, έξαλλη από αυτά που έχουν γραφτεί, αναφέρθηκε στο θέμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, με μια ιδιαίτερη -ομολογούμε- δόση χιούμορ:

«Εγώ γέλασα πάρα πολύ. Τι είναι αυτά; Είναι δυνατόν; Να τους πάρουμε για τα διλήμματα. Πραγματικά, τον Φίλιππο Βαρβέρη τον γνωρίζω κοινωνικά από κοινές παρέες. Να έχουμε βρεθεί σε κοινή παρέα παλιά πολλά άτομα. Τίποτα ερωτικό! Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά; Πιστεύετε ότι εγώ θα έβγαινα με έναν άνθρωπο που τον λένε Βαρβέρη; Πώς θα τον φώναζα με τόσα ρο μέσα; Σε καμία περίπτωση δεν είχα ποτέ τίποτα»!

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE