Τι επάγγελμα θα έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αν δεν ήταν chef

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο ένας από τους τρεις κριτές του Master Chef που φέτος έχει κερδίσει πολύ έδαφος στις προτιμήσεις του κοινού και παράλληλα το θαυμασμό των γυναικών.

Πριν γίνει όμως σεφ, ο Κουτσόπουλος έχει δηλώσει πως ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής αφού είναι φανατικός οπαδός της ομάδας του Πανιωνίου ως γέννημα θρέμμα Νεοσμυρνιώτης.

Ο “Πάνθηρας” λοιπόν, τελειώνοντας το Λύκειο, πήγε σε μια σχολή μαγειρικής την οποία δεν τελείωσε ποτέ και βγήκε αμέσως στην αγορά εργασίας, ξεκινώντας να απασχολείται χωρίς αμοιβή σε ένα κρεοπωλείο και ένα αρτοποιείο.

Ως μάγειρας, συνεργάστηκε αρχικά μαζί με τον Γιάννη Γκελντή και μετά με το Γιάννη Λουκάκο, προκάτοχό του στη θέση του κριτή του Master Chef, τον οποίο μάλιστα θεωρεί και “πατέρα της μαγειρικής του”.

Όταν πήγε για δουλειά στο εξωτερικό εργάστηκε στο εστιατόριο του Gordon Ramsay και εκεί συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της διεθνούς γαστρονομίας. Για έξι μήνες, ανέλαβε τη διαχείρηση της κουζίνας ενός εστιατορίου στη Γερμανία κάτι που άντεξε μόλις έξι μήνες.

Αρχικά η πρόταση που του έγινε από το Master Chef ήταν για έναν ρόλο παραγωγού, πίσω από τις κάμερες. Τις τελευταίες σεζόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σκοράρει με τα αστεία του και με τις μαγειρικές του γνώσεις στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

e-daily

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE