Γκόρντον Ράμσεϊ: Γιατί θα απέλυε σερβιτόρα! Δείτε το λόγο

Είναι γνωστό σε όλους πως ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ είναι οξύθυμος, βρίζει ασύστολα και δεν σηκώνει και πολλά - πολλά. Μόλις όμως αποκάλυψε τι είναι αυτό που θα τον έκανε να απολύσει αμέσως έναν σερβιτόρο.

Την Τρίτη, ο Γκόρντον Ράμσεϊ εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Laste Late Show» του Τζέιμς Κορντέν, με την ηθοποιό Πάιπερ Περάμπο, όπου συζήτησαν το πώς είναι να δουλεύει κανείς ως σερβιτόρος.

Η Περάμπο, που εργάστηκε για ένα διάστημα ως σερβιτόρος, μια δουλειά την οποία περιέγραψε ως «πολύ δύσκολη» αποκάλυψε πως κάποτε είχε ρίξει ένα ολόκληρο μαρτίνι σοκολάτας σε έναν πελάτη και μετά αναγκάστηκε να πληρώσει τα έξοδα του καθαριστηρίου.

Τα λεγόμενα της ηθοποιού προκάλεσαν εμφανή ταραχή στον διάσημο σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, που έπιασε το κεφάλι με τα δύο χέρια του καθώς η Περάμπο εξηγούσε πως εκείνη την ώρα είχε πιάσει την κουβέντα και προσπαθούσε ταυτόχρονα να σερβίρει το ποτό.

Μετά από την ιστορία της ηθοποιού, ο Κορντέν ρώτησε τον Γκόρντον Ράμσεϊτι θα συνέβαινε εάν ένας από τους σερβιτόρους στα εστιατόριά του, έκανε το ίδιο πράγμα – στο οποίο ο διάσημος σεφ απάντησε: «Δεν βλέπεις την σειρά μου;»

Και ο παρουσιαστής απάντησε, με την σειρά του: «Φαντάζομαι ότι θα νευρίαζες πολύ» και ο Γκόρντον Ράμσεϊ του είπε πως θα απέλυε οποιονδήποτε σερβιτόρο έριχνε ένα ποτό πάνω σε έναν πελάτη.

«Καταρχάς, θα απέλυα το άτομο που το έριξε» είπε. «Μετά θα έσβηνα τα φώτα και θα ζητούσα από την κυρία να βγάλει το φόρεμά της (στο μπάνιο), να πάρει μια πετσέτα ή ένα ωραίο τραπεζομάντιλο, να καθίσει και πάλι στο τραπέζι της μέχρι να στείλουμε το φόρεμα για καθάρισμα, και να το παραλάβει έτοιμο και πεντακάθαρο».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE