Η Κρίσι Τέιγκεν αποκάλυψε ότι έφαγε πλακούντα μετά τη δεύτερη γέννα της -Γιατί το έκανε

Η Κρίσι Τέιγκεν αποκάλυψε ότι έφαγε τον πλακούντα, μετά τον δεύτερο τοκετό της, προκειμένου να αποφύγει την επιλόχειο κατάθλιψη. Το 32χρονο μοντέλο, σε συνέντευξη στο CBS αποκάλυψε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση όταν έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον Μάιλς Τεοντόρ, τον περασμένο Μάιο. Ηθελε να αποφύγει την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε μετά τη γέννηση της κόρης της και σύμφωνα με την ίδια, είχε αποτέλεσμα.

«Δεν είναι κάτι φυσιολογικό; Είμαι στο Λος Αντζελες, οπότε αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Το ψήνουν εκεί. Μπορείς να δοκιμάσεις λίγο από τον δικό μου μετρά», είπε μάλιστα στην παρουσιάστρια.

Η Κρίσι Τέιγκεν δεν είναι η μόνη διάσημη που το έχει κάνει αυτό, καθώς το ίδιο έπραξαν τόσο η Κιμ Καρντάσιαν όσο και η Αλίσια Σίλβερστοουν μεταξύ άλλων. Η κατανάλωση πλακούντα έχει γίνει «μόδα», καθώς υπάρχουν εκτιμήσεις ότι μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση και το επίπεδο ενέργειας των νέων μητέρων, όπως και να αυξήσει το γάλα. Η συχνότερη μέθοδος είναι η μετατροπή του πλακούντα σε χάπια. Πάντως, γιατροί προειδοποιούν ότι η συγκεκριμένη τακτική μπορεί να κρύβει κινδύνους για την υγεία.

Πηγή: USA Today

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE