Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε το Epsilon: Με τον Μένιο έχουμε σκοτωθεί πάρα πολλές φορές αλλά…

Με ένα ιδιαίτερο «αντίο» με μπόλικες αναφορές στον Μένιο Φουρθιώτη,η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε οριστικά το κοινό της στο Epsilon Τν, μετά την απόφαση για μεταγραφή της στον Alpha.

«Οφείλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον Μένιο Φουρθιώτη γιατί είναι ο άνθρωπος, ο οποίος με προσκάλεσε στο Epsilon, μου έκανε τα πάντα εύκολα ώστε να έρθω εδώ πέρα και να βρίσκω τα προβλήματά μου λυμένα. Ήταν εδώ στα δύσκολα, στα εύκολα, στα άσχημα και στα ωραία. Με τον Μένιο κι εμένα έχει συμβεί το εξής: έχουμε τσακωθεί πάρα πολλές φορές αλλά ποτέ ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τη σημασία αυτού του πράγματος. Στην τηλεόραση είναι πολύ εύκολο να θάβουμε τους πάντες όταν αυτοί δεν είναι παρόντες. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό, μου αρέσει όταν τσακώνομαι να βρίζω τον άλλον στα μούτρα.

Με τον Μένιο δεν θα σας το κρύψω ότι περάσαμε και στιγμές δύσκολες γιατί ήταν ο διευθυντής μου και ήμουν η παρουσιάστριά του. Πολλές φορές τσακωθήκαμε αλλά πάντα τα χώναμε ο ένας στα μούτρα του άλλου. Μπιπ κι εσύ μπιπ και θα σου μπιπ και θα μου μπιπ. Και όταν περνούσε αυτό και το λύναμε, μου έλεγε συγγνώμη και του έλεγα συγγνώμη και η ζωή συνεχιζόταν», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE