Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα σε Μυρσίνη – Ασημίνα

Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες, σε μία σύγκρουση που θα φέρει μεγάλες συνέπειες, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Μετά τα τελευταία γεγονότα στους Σεβαστούς, ο Δούκας διώχνει από το σπίτι τον Νικηφόρο, ο οποίος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Διψάει για εκδίκηση, ψάχνοντας παντού για συμμάχους.


Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν στην Ασημίνα, τον άνθρωπο που τον στήριζε πάντοτε σε όλα. Καθώς δε μπορεί να την έχει πια στο πλευρό του, της ζητάει να φροντίσει τον γιο τους. Άλλωστε, δε μπορεί να μείνει μαζί του εάν δε βρει σπίτι και δουλειά σύντομα. Στόχος του, όμως, πριν φύγει οριστικά, είναι να καταστρέψει τον πατέρα του. Αυτή την καταστροφή θέλει να προλάβει η Μυρσίνη, η οποία θα φτάσει στα άκρα.

Για ακόμη μια φορά, η Μυρσίνη αποφασίζει να επέμβει με τον δικό της, μοναδικό τρόπο. Βλέποντας με τα μάτια της την οικογένειά της να καταρρέει, απευθύνεται στην πρώην νύφη της. Γνωρίζοντας την μεγάλη επιρροή που ασκεί η Ασημίνα στον γιο της, η Μυρσίνη της ζητάει να την βοηθήσει, με την σύγκρουση να μην αργεί να ξεσπάσει, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό που επιθυμεί η Μυρσίνη είναι να γυρίσει ο Νικηφόρος σπίτι.

 
Αυτό θα επιτευχθεί μόνο εάν η Ασημίνα τον πείσει να ζητήσει γονατιστός συγγνώμη από τον Δούκα, προκειμένου εκείνος να τον δεχτεί πίσω. Έτσι, οι εντάσεις θα σταματήσουν και ο χρόνος θα απαλύνει τις πληγές. Φυσικά, η Ασημίνα, ακούγοντας αυτή την πρόταση, εξοργίζεται. Δεν έχει σκοπό να συνεργαστεί με την Μυρσίνη ποτέ ξανά.

Αφενός, επειδή θέλει πραγματικά να στηρίξει τον Νικηφόρο και αφετέρου επειδή αυτή η κατάσταση θα την ευνοήσει, ώστε να διεκδικήσει το παιδί της στα δικαστήρια.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE