Η πρόσφατη εμφάνιση της βασίλισσας Letizia

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας συναντήθηκε πρόσφατα με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος κατά των ναρκωτικών, (FAD), με έδρα του στη Μαδρίτη του οποίου είναι επίτιμη Πρόεδρος και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!

Για τη συγκεκριμένη περίσταση, η βασίλισσα Letizia έκανε μια ιδανική πρωινή εμφάνιση αναβαθμίζοντας το office look, με ένα ντύσιμο που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα.

Συγκεκριμένα φόρεσε μαύρο παντελόνι και μαύρο πουλόβερ, τα οποία αναβάθμισε με ένα πολύ κομψό γκρι-μαύρο παλτό Nina Ricci. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με μαύρα μοκασίνια και μαύρη μεγάλη τσάντα -φάκελο.

Ωστόσο αυτό που πολλοί παρατήρησαν ήταν η γκρι τούφα στα μαλλιά της. Κάτι πρωτάκουστο για τη Letizia, η οποία έχει πάντα τα μαλλιά της βαμμένα και περιποιημένα.

Όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, σε περιόδους πανδημίας, όπου πολλά κομμωτήρια είναι κλειστά, πολλές γυναίκες έχουν επιλέξει την «επιστροφή στις ρίζες» και η βασίλισσα Letizia δίνει το παράδειγμα.

Οι Ισπανοί, ωστόσο, δεν έχουν πάρει αυτή την αλλαγή της βασίλισσας με καλό μάτι, αφού ισχυρίζονται ότι υπάρχει ένα «κρυφό μήνυμα στα γκρίζα μαλλιά της Letizia: Η κατάθλιψη.»

«Η επιλογή της Letizia να δείξει την γκρίζα τούφα στα μαλλιά της, αποτελεί μια ελαφρώς παρακμιακή εικόνα που μας κάνει να πιστεύουμε περισσότερο ότι πάσχει από κατάθλιψη εδώ και χρόνια», δήλωσε ισπανικό μέσο ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Letizia αφήνει γκρίζα τα μαλλιά της δεδομένου ότι είναι «απίστευτα τελειομανής σε ότι αφορά την εικόνα της, το σώμα της, και το πρόσωπό της».

To πιο πιθανό όμως είναι ότι η βασίλισσα Letizia έχει επιλέξει να ταυτιστεί με πολλές γυναίκες στην ηλικία της, που αυτή την περίοδο έχουν την ελευθερία να αφήσουν τα μαλλιά τους άβαφα, επιστρέφοντας στο φυσικό τους χρώμα δίνοντας το μήνυμα ότι είναι μία από αυτές.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE