Κρυσταλλία: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κρυσταλλία και ο σύζυγός της καθώς πριν από λίγες ημέρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι, το οποίο γεννήθηκε 2 κιλά και 600 γραμμάρια ενώ ο τοκετός της κράτησε 12,5 ώρες.

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ευτυχισμένη και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά η Κρυσταλλία δημοσίευσε φωτογραφίες από το μαιευτήριο τη στιγμή που έγινε για πρώτη φορά μανούλα, γράφοντας: 

«22/12/20 20:41 μια εβδομάδα πριν… 21/12/20 το αστέρι της Βηθλεέμ θα λάμψει ξανά μετά από 800 χρόνια λέει. Μια μέρα μετά έρχεται στον κόσμο το δικό μας θαύμα… Το δικό μας αστέρι… Να μας γεμίσει με φως και να μας πλημμυρίσει με ένα σωρό καινούργια και ανείπωτα συναισθήματα… Και να μας κάνει πιο ευτυχισμένους από ποτέ… Είναι το πλασματάκι μας… Το φτιάξαμε μαζί… Με πολλή αγάπη και εκείνος διάλεξε εμάς για γονείς του… Μα τι τιμή!!! Ο δάσκαλός μας… Πόσα θα μας μάθει… Καλώς ήρθες στη ζωή και στη ζωή μας κομμάτι μου».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE