Θλίψη στην οικογένεια του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

Δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, καθώς ο πολυαγαπημένος τους σκύλος Λούπο, πέθανε σε ηλικία εννέα ετών.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανακοίνωσαν την απώλεια του Λούπο με μια φωτογραφία του και ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

«Δυστυχώς μέσα στο σαββατοκύριακο ο πολυαγαπημένος μας σκύλος Λούπο, πέθανε. Ήταν στην καρδιά της οικογένειάς μας τα τελευταία εννιά χρόνια και θα μας λείψει πολύ Ουι. & Κ». έγραψαν στο μήνυμά τους ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του.

Το αγγλικό κόκερ σπάνιελ ανήκε στον Michael και την Carol Middleton, τους γονείς της Kate, οι οποίοι το χάρισαν στο ζευγάρι το 2011. Ο Λούπο φέρεται μάλιστα να βοήθησε τον William και την Kate να διαλέξουν όνομα για τον πρίγκιπα George.

Όπως είχε ειπωθεί, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν γράψει ονόματα σε χαρτάκια και τα σκόρπισαν στο σπίτι και ο Λούπο ήταν εκείνος που διάλεξε το επίμαχο για το όνομα του νεογέννητου πρίγκιπα.

Μετά τη γέννηση του πρίγκιπα George το 2013, ο πρίγκιπας William είχε πει για τον Λούπο: «Προτεραιότητές μου είναι η Kate και ο George και φυσικά ο Λούπο.»

Ο Λούπο ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο παλάτι και έχει απαθανατιστεί συχνά μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE