Ντόμινο εξελίξεων στον Alpha: Έξοδος για Ελεονώρα Μελέτη - Πρόταση σε Τατιάνα Στεφανίδου

Διεκδικήσεις, απανωτά ραντεβού, «σπάσιμο» συμβολαίων και πολλά υποσχόμενες νεότευκτες συμφωνίες έρχονται στο τηλεοπτικό τοπίο τις ερχόμενες εβδομάδες. Στο «μάτι του κυκλώνα» η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελα Χαμογέλα» δεν θα παρουσιάζει πλέον την εκπομπή  «Ώρα για Μελέτη» - και θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν εκτός Alpha - στον απόηχο μιας έντονης κόντρας με τον Νίκο Μάνεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα», νέες ανακατατάξεις θα δούμε στο τηλεοπτικό πεδίο, καθώς στο «κάδρο» μπαίνει και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δέχθηκε πρόταση από τον Alpha - αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η Τατιάνα Στεφανίδου ενημέρωσε το Mega ότι υπαναχωρεί από την μεταξύ τους άτυπη συμφωνία να ενταχθεί η παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη 08.00-10.00.

Παράλληλα, το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη «έπεσε στο τραπέζι» για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού της Συγγρού. Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ανέφερε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου οδεύει για το 11-1 της Ελεονώρας Μελέτη και όχι για το 8-10 που της προτάθηκε στο Mega. Όσο για την αντικαταστάτρια της Ελεονώρας, αυτή φαίνεται ότι θα είναι η Μαρία Νικόλτσιου. Το κανάλι του Alpha δεν έχει μέχρι στιγμής τοποθετηθεί επισήμως.

www.ourlife.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE