Άγριες μέλισσες: Πώς θα είναι η ζωή στο Διαφάνι, έξι χρόνια μετά

Ο πρώτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες οδεύει προς ολοκλήρωση και μετά από το 150ο επεισόδιο, η ιστορία μας πηγαίνει 6 χρόνια μετά. Στο Διαφάνι, νέα πρόσωπα αναδεικνύονται, οι σχέσεις και οι ισορροπίες αλλάζουν. Αυτό είναι το μεγάλο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες…

Έξι χρόνια μετά, η ζωή στο Διαφάνι συνεχίζεται. Όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο TV O’CLOCK, ο Τόλλιας βρίσκεται και πάλι στη θέση του κοινοτάρχη του χωριού. Η Σοφούλα, η πρωτότοκη κόρη του έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια όμορφη κοπέλα. Η ίδια μαθαίνει την τέχνη της μαίας, δίπλα στη Ρίζω.

Ο Άγγελος, ο εγγονός του Νέστορα, είναι πια βοηθός του Προύσαλη στο αστυνομικό τμήμα στις Άγριες Μέλισσες και ομολογεί στον παππού του πως είναι ερωτευμένος με την Σοφούλα. Ωστόσο, η καρδιά εκείνης είναι δοσμένη αλλού. Ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη είναι ο Λάμπρος, τον οποίο πολιορκεί. Μάλιστα, η Σοφούλα τού ομολογεί τα κρυφά της αισθήματα αλλά ο δάσκαλος την απορρίπτει.

Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους και ο πρώτος έχει σχέση με τη Δόμνα, την κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη. Μάλιστα, ο Κωνσταντής συστήνει στην οικογένειά του τη Δόμνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους, καθώς και οι δύο θέλουν να παντρευτούν το συντομότερο.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE