«Νιώθω σαν να πεθαίνω, σαν να με τρώει το μωρό»

Η YouTuber Nicole Thea δεν πέθανε φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, αναφέρει σε δήλωσή της η οικογένειά της.

Η 24χρονη, που πέθανε το πρωί του Σαββάτου, ήταν 8 μηνών έγκυος και κατέγραφε και εξιστορούσε στους 160.000 ακόλουθους που είχε στο Instagram και τους σχεδόν 90.000 συνδρομητές στο YouTube το χρονικό της εγκυμοσύνης της.

Σε βίντεο που δημοσίευσε την 1η Ιουλίου, μίλησε για το «χειρότερο πράγμα για την εγκυμοσύνη μου», λέγοντας: «Νιώθω σαν να πεθαίνω».

Η αιτία του θανάτου της δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο η Metro.co.uk ανέφερε ότι δεν συνέβη κατά τον τοκετό και ισχυρίζεται ότι η οικογένεια μπορεί να αποφασίσει να ανακοινώσει περαιτέρω λεπτομέρειες αργότερα.

Η Thea, που πριν γίνει influencer ήταν street dancer, δημοσίευσε ένα βίντεο για τη «συναισθηματική» εγκυμοσύνη της λίγες μέρες πριν από τον θάνατό της, αστειευόμενη ότι ένιωθε σαν «το μωρό να με τρώει».

«Είμαι πιο συναισθηματική. Κυριολεκτικά θα μπορούσα να είμαι καλά ένα λεπτό και μετά το επόμενο δευτερόλεπτο να κλαίω. Έχω μια καλή εγκυμοσύνη, αλλά τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά. Είμαι τόσο λαχανιασμένη 27/4. Θα περπατούσα από εδώ μέχρι το τέλος του δωματίου και θα ένιωθα σαν να πεθαίνω. Νιώθω ότι το μωρό με τρώει», είπε συγκεκριμένα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE