Νάγια Ριβέρα: Ατύχημα ο πνιγμός της ηθοποιού, σύμφωνα με τη νεκροψία

Η νεκροψία της Νάγια Ριβέρα έδειξε πως ότι άτυχη ηθοποιός πέθανε από πνιγμό και ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι ναρκωτικά ή αλκοόλ έπαιξαν ρόλο στον θάνατό της.

Τα ευρήματα μάλιστα επιβεβαιώνουν ότι η σορός που βρέθηκε τη Δευτέρα, ανήκει στην 33χρονη.

Ο τρόπος του θανάτου μάλιστα της ηθοποιού χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα. «Οι περιστάσεις και τα οπτικά χαρακτηριστικά έδειξαν ότι το σώμα ήταν αυτό της Νάγια Ριβέρα», αναφέρεται στην έκθεση ενώ τονίζεται ότι η σορός της ταυτοποιήθηκε από την οδοντοστοιχία της. «Τα ευρήματα της νεκροψίας συνάδουν με πνιγμό και η κατάσταση του σώματος είναι συνεπής με τον χρόνο που βυθίστηκε», αναφέρεται επίσης ενώ τονίζεται ότι δεν εντοπίστηκαν τραυματισμοί ή ενδείξεις ότι έπασχε από κάποια ασθένεια. «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη από την έρευνα ή την εξέταση ότι ναρκωτικά ή αλκοόλ έπαιξαν ρόλο στο θάνατο του αποθανούσας, αλλά δείγματα θα υποβληθούν σε τοξικολογικές δοκιμές», προστίθεται.

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία για τον τρόπο που έχασε τη ζωή της η ηθοποιός είδαν το φως της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται ότι η Ριβέρα με τον γιο της είχαν πάει εκδρομή στη λίμνη Πίρου και κατέβηκαν από τη βάρκα για να κολυμπήσουν. Το αγόρι είπε στους ερευνητές ότι η μητέρα του το βοήθησε να επιστρέψει στη βάρκα, αλλά όταν κοίταξε πίσω, την είδε να εξαφανίζεται στο νερό, σύμφωνα με τον σερίφη.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Νάγια Ριβέρα «συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να βάλει τον γιο της πίσω στη βάρκα, αλλά όχι αρκετή για να σώσει τον εαυτό της».

Ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου είπε: «Πρέπει να είχε συγκεντρώσει αρκετή ενέργεια για να βάλει τον γιο της πίσω στη βάρκα, αλλά όχι αρκετή για να σώσει τον εαυτό της».

Όπως έγινε γνωστό πάντως, περίπου 90 λεπτά πριν τον θάνατό της, η Ριβέρα είχε στείλει μια φωτογραφία με τον γιο της σε συγγενή, δείχνοντας πως περνούσαν καλά μαζί στην λίμνη.

«Καταφέραμε να την βρούμε από μία φωτογραφία που έστειλε νωρίτερα σε οικογενειακό μέλος, όπου πίσω από το παιδί της φαινόταν μία σπηλιά. Εντοπίσαμε την σπηλιά κι έτσι την βρήκαμε (την σορό της), είπε ο Ρόμπερτ Ινγκλις από το γραφείο του Σερίφη στην κομητεία της Βεντούρα.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE