Ασπα Τσίνα: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, η Άσπα Τσίνα ενημέρωσε τους ακολούθους της πως αποχωρεί από το J2US. Η Άσπα Τσίνα, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο αντιπαράθεσης με τους κριτές του J2US, εξηγεί σε ένα σύντομο βίντεο πως η γιατρός της συνέστησε ξεκούραση για έναν μήνα.

«Ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα» λέει στο βίντεο και προσθέτει: «Αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου και η οποία συνεκτιμώντας την κατάσταση του οργανισμού μου, μου συνιστά ξεκούραση για ένα μήνα».

Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το J2US

«Έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω από το J2US... το επεισόδιο που θα παίξει αύριο είναι το τελευταίο για εμένα επεισόδιο» λέει η Άσπα Τσίνα στο βίντεο και σημειώνει πως στο επεισόδιο του Σαββάτου -που ξεκινά μια ώρα αργότερα - είναι εμφανής η καταπόνηση και η κούραση. «Όπως θα παρακολουθήσετε η κούραση και η καταπόνηση του οργανισμού μου είναι εμφανής. Όσοι έχουν μάτια θα το δουν, οι υπόλοιπο δεν με απασχολεί, ας πεθάνουν τυφλοπόντικες» σχολιάζει.

«Ο οργανισμός μου θα πάρει τα πάνω του και θα είμαστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες» προσθέτει η Άσπα Τσίνα που απευθυνόμενοι στους θαυμαστές της, τονίζει πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας. «Ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα» λέει.

Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Άσπα Τσίνα αποκάλυψε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα και την Ελεωνόρα Μελέτη πως διαγνώστηκε με έναν σπάνιο αιματολογικό καρκίνο. «Ένιωθα ότι με πονάει η μέση μου αλλά έλεγα, είναι κάτι που το θέλω να το κάνω και μπορώ. Δυο μέρες μετά τη φωτογράφηση κατέρρευσα. Τα πόδια μου πλέον δεν με κρατούσαν και με έπιασαν τα κλάματα» έλεγε για τα συμπτώματα που την οδήγησαν στον γιατρό.

«Είναι ένα μαγικό ταξίδι η ζωή. Στο ταξίδι θα τύχουν και αναποδιές, θα το πάθεις και το λάστιχο, μπορεί και να τρακάρεις» έλεγε τότε η Άσπα Τσίνα για τον τρόπο που άρχισε να βλέπει τη ζωή μετά τη διάγνωση της.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE