Π. Ξεκούκης: Πιστεύω ότι ήταν θεϊκή παρέμβαση το ότι είχαμε τόσα λίγα θύματα από τον κορωνοϊό

Το γεγονός ότι δεν τον φοβίζει ο κορονοϊός και το ότι η Ελλάδα θρήνησε τόσα λίγα θύματα λόγω θεϊκής παρέμβασης τόνισε ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Δεν με φοβίζει ο κορονοϊός. Τηρώ τα μέτρα ασφαλείας, αυτά που λένε οι επιστήμονες, αλλά για μένα πάνω απ’ όλα είναι ο Θεός» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε πως: «Δεν βάζω τον κορονοϊό πάνω από τον Θεό, γιατί κάποιοι επιστήμονες το έκαναν. Βάζω τον Θεό πάνω απ’ όλα. Κάποτε πήγα τον πατέρα μου για επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, πριν από 20 χρόνια, θυμάμαι τότε μας είχε πει ο γιατρός ότι “εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ο Θεός”. Με τον κορονοϊό αυτό το ξεχάσαμε».

Αναφερόμενος στο κλείσιμο των εκκλησιών, μέτρο το οποίο πάρθηκε κατά της διασποράς του νέου ιού, ο Πέτρος Ξεκούκης τόνισε: «Έκλεισαν οι εκκλησίες, η επιστήμη λέει ότι πρέπει να μη λειτουργηθούμε κι εμένα μου στοίχισε πάρα πολύ αυτό. Αντί να γονατίσουμε ενώπιον του Θεού, να παρακαλέσουμε για να γλιτώσουμε από αυτή την αμαρτία, “είπαμε” μακριά από τον Θεό, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν σώθηκε η Ελλάδα, δεν έγινε μόνο επειδή τηρήσαμε τα μέτρα, αλλά επειδή υπήρξε Θεία Επέμβαση, της Παναγίας και του Θεού. Πιστεύω ότι όλο αυτό ήταν “χέρι του Θεού”, θεϊκή παρέμβαση, το ότι είχαμε τόσα λίγα θύματα».

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE