Ράνια Τζίμα: Στην υπόθεση Τοπαλούδη έχασα την αυτοκυριαρχία μου, έκλαιγα ...

Για την απαιτητική περίοδο της καραντίνας αλλά και τη στιγμή που την λύγισε στον αέρα μίλησε, μεταξύ άλλων, στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega Ράνια Τζήμα.

“Ήταν ούτως ή άλλως κάτι πρωτόγνωρο, οπότε αυτό καθαυτό το έκανε και πολύ δύσκολο… Δεν είχε καλύψει ποτέ κανείς μας μια πανδημία! Δεν έμοιαζε με κανένα άλλο πεδίο ρεπορτάζ που γνωρίζαμε. Οι ειδικοί μιλούσαν για τον “αόρατο εχθρό” και για εμάς επίσης ήταν ο άγνωστος Χ. Αισθανόμασταν ότι προχωρούσαμε σε τελείως αχαρτογράφητα νερά” σημειώνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. “Αυτό που έκανε τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα ήταν ότι έπρεπε πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος. Όχι, δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος όταν μιλάμε για δεδομένα που έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές, φάρμακα, εμβόλια και ειδικούς επιστήμονες. Υπήρχε, όμως, και η άλλη διάσταση. Για πολλούς ανθρώπους ήμασταν και η μοναδική παρέα που μπορεί να είχαν τις μέρες του αποκλεισμού”, περιέγραψε.

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τη στιγμή που η Ράνια Τζίμα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.

“Μέσα σε όλα αυτά έχεις να αντιμετωπίσεις και τους δικούς σου φόβους. Στην υπόθεση Τοπαλούδη πραγματικά έχασα την αυτοκυριαρχία μου, λύγισα. Υπήρξε στιγμή σε απευθείας σύνδεση για την υπόθεση που για πρώτη φορά έκλαιγα με λυγμούς και δεν μπορούσα να σταματήσω. Ακόμα και τώρα με ζορίζει αφάνταστα. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που περνά η οικογένεια. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποστασιοποιηθείς”, είπε.

www.topontiki.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE