«Ξέχασες ένα έξτρα χέρι στα μαλλιά σου»: Κλαίνε με το photoshop της Καρντάσιαν

Την προώθηση της κολεξιόν εσωρούχων της θέλησε να κάνει η Κιμ Καρντάσιαν και έγινε πάλι talk of the town, όχι όχι γιατί ήταν πολύ καλή η νέα της συλλογή, αλλά λόγω photoshop. Συγκεκριμένα, η 39χρονη επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα, μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram και το Twitter που είχαν θέμα τα ερπετά. Στις φωτογραφίες, η Κιμ Καρντάσιαν φορά ένα μπικίνι με print φιδιού, το ίδιο pattern στο μανικιούρ της αλλά και στα μαλλιά της. Στην λεζάντα έγραψε: «Venomousss».

Οι oπαδοί της Κιμ Καρντάσιαν είδαν έξτρα νύχια

Οι θαυμαστές της Κιμ Καρντάσιαν έσπευσαν όμως να κάνουν ζουμ στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, όπου παρατήρησαν δύο νύχια να ξεφυτρώνουν κάτω από τα μαύρα της μαλλιά. Πολλοί μάλιστα, ανάρτησαν φωτογραφίες, για του λόγου το αληθές.

«Ξέχασες ένα έξτρα χέρι στα μαλλιά σου» έγραψε ένας χρήστης», με έναν άλλον να προσθέτει: «Τι είναι αυτό; Ήσουν καλύτερη στο photoshop και την επεξεργασία» και έναν τρίτο να προσθέτει: «Τα νύχια στα μαλλιά της. Το photoshop είναι το πάθος της».

Παρόλο που η Κιμ Καρντάσιαν δεν επιβεβαίωσε πως έκανε ρετούς στις φωτογραφίες, ορισμένοι οπαδοί την παρακάλεσαν να βελτιώσει τις ικανότητές της στην επεξεργασία ή να ζητήσει έξτρα βοήθεια για την δουλειά αυτή αντί να ασχολείται μόνη της. «Ποιος επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της. Προσφέρομαι εθελοντής να αναλάβω αυτή την δουλειά. Δεν χρειάζεται να με πληρώνεις, απλά απέλυσέ τους, δεν είναι επαγγελματίες» έγραψε κάποιος.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν- αλλά και η υπόλοιπη οικογένεια – κάνει photoshop στις φωτογραφίες της. Άλλες φορές έχει προσπαθήσει να δείξει λεπτότερη μέση, άλλες πάλι «κόβει» τμήμα από τα διάσημα οπίσθιά της, ενώ σε μια οικογενειακή φωτογραφία έλειπαν σώματα και υπήρχαν έξτρα δάχτυλα

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE