Αση Μπήλιου: Αποκαλύπτει τις μεγάλες αλλαγές που θα συμβούν έως το 2022

Η Αση Μπήλιου, μέσα από τη φωλιά των Κου Κου, έκανε λόγο το πρωί της Τρίτης μια πολύ σημαντική πλανητική αλλαγή, η οποία θα επηρεάσει όλα τα ζώδια. Σύμφωνα με την Αση Μπήλιου σήμερα οι δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν θέση και πηγαίνουν στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Σε αυτό τον άξονα ξεκινούν οι εκλείψεις από τον Ιούνιο και μέχρι τον Ιανουάριο του 2022. Τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν το 2001, όταν έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Υόρκη που άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε.

 

«Την τελευταία φορά που οι δεσμοί της Σελήνης ήταν στην ίδια θέση ήταν το φθινόπωρο του 2001 μέχρι και το 2003. Θυμηθείτε τι συνέβη το φθινόπωρο του 2001. Τότε άλλαξαν όλα στην αεροπλοϊα και ακόμα υπάρχουν απαγορεύσεις που ξεκίνησαν εκείνη την εποχή. Τότε ήταν τρομοκρατικό χτύπημα, τώρα είναι ένα άλλο χτύπημα το οποίο καθηλώνει το κομμάτι της αεροπλοΐας και μας βάζει σε άλλες διαδικασίες. είπε χαρακτηριστικά η Αση Μπίλιου

Και συνέχισε «Το ζώδιο των Διδύμων αφορά στο κοντά ενώ του Τοξότη το μακριά. Το κοντά φαίνεται να είναι καλύτερη ιδέα σε σχέση με το μακριά. Ίσως το 2022 η ιδέα των μακρινών ταξιδιών να μην είναι πολύ καλή. Ο άξονας αυτών των ζωδίων κυβερνά τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις τις μετακινήσεις και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση, τι περιορισμούς και τι κανονισμούς θα έχουμε», κατέληξε η Αση Μπίλιου.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE