Μαρία Κίτσου: «Η τηλεόραση μου ταίριαξε τόσο πολύ που λέω είμαι ηλίθια»

Στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Κίτσου, η πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες». Εννοείται ότι μεγάλο μέρος της κουβέντας της με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είχε να κάνει με τη σειρά που την έκανε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

«Η τηλεόραση μου ταίριαξε τόσο πολύ που λέω – ενώ είχα το θέατρο πάντα στην πρώτη θέση- είμαι ηλίθια, είμαι σε ηλίθια θέση. Την αγάπησα την τηλεόραση» είπε με το χαρακτηριστικό της ύφος η Μαρία Κίτσου. Στη συνέχεια τόνισε πως αυτό που την ιντρίγκαρε ήταν η αδρεναλίνη των γυρισμάτων.

Μάλιστα, η Μαρία σύγκρινε τη «Λενιώ» με τον εαυτό της λέγοντας ότι είναι κι εκείνη αντράκι. «Δεν είμαι γατούλα στις σχέσεις μου. Ο άλλος θα ζήσει μια γυναίκα που δε θα είναι γατούλα. Δεν τα αντέχω αυτά ούτε τα υποκοριστικά. Κατά τα άλλα είμαι αρκετά θηλυκή, δεν έχω κάτι ανδροπρεπές. Η ειλικρίνεια είναι ένα βασικό πράγμα» συμπλήρωσε.

Η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα στις Αγριες Μέλισσες:

«Σταματήσαμε τα γυρίσματα πριν την επιβαλλόμενη καραντίνα. Δε γινόταν αλλιώς σίγουρα. Θα ήμασταν καλή παρηγοριά, αλλά μπήκαν οι επαναλήψεις. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό και κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Δε με αγχώνει η επιστροφή. Θα είναι όλα αποστειρωμένα, θα αρχίσουμε και εμείς σιγά-σιγά. Αρχές, μέσα Μαΐου θα αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα. Δε ξέρω τι θα γίνει με τις αγκαλιές και τα φιλιά» αποκάλυψε η Μαρία Κίτσου.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE