6ο Γυμνάσιο Πάτρας: «Δεσμοί αίματος»- Σημαντικές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της «Αγωγής Υγείας»

Η ομάδα του 6ου Γυμνασίου Πάτρας ,«Αιμοδότες Ζωής», στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών  του «Καραμανδανείου» Ν.Π. Πατρών «Άγιος Στυλιανός» οργανώνουν και πραγματοποιούν την Παρασκευή,14 Φεβρουαρίου στο χώρο του σχολείου ( Έλληνος Στρατιώτου και Αγίας Σοφίας,) τη 2η εθελοντική αιμοδοσία, από τις 9.30 έως 13.00.

Αύριο  Τετάρτη και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων  του σχολείου, πραγματοποιούν  ανοιχτή εκδήλωση, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας  και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας, στην οποία συμμετέχει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του «Καραμανδανείου» Ν.Π. Πατρών, «Άγιος Στυλιανός», που θα τιμήσει φορείς και ομάδες της πόλης μας, για την προσφορά τους στην εθελοντική αιμοδοσία.  

Οι μικροί «Αιμοδότες Ζωής», μαθητές του τμήματος Γ3, με τη δυνατή ψυχή   και το ισχυρό «Θέλω, Νοιάζομαι, Προσφέρω και Μοιράζομαι»  καλούν όλους όσοι  θέλουν και έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν αίμα και να γίνουν Δωρητές Ζωής. 

Με συνθήματα όπως: «Έλα μαζί μας…Συγκεντρώνουμε Σταγόνες Ζωής»,  «Μη διστάζεις, μην το αμελείς, κάνε τη Υπέρβαση»,  « Γίνε  Εθελοντής Αιμοδότης τώρα!!! ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ», αναζητούν τα δικά τους Δυνατά Πρότυπα … τους αληθινούς ήρωες της Ζωής τους!!!

«Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή εθελοντών αιμοδοτών στη δράση αυτή,   θα ενισχύσει, θα ενδυναμώσει και θα συνεχίσει την προσπάθειά μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE