Επιμελητήριο Αχαΐας: Για το πρόγραμμα εκπαίδευσης TRACES

 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για καινοτόμες επιχειρήσεις & δημιουργούς του κλάδου της δημιουργικής βιομηχανίας που επιθυμούν να ενταθούν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης του έργου Transnational Accelerator for a Cultural and Creativ eEcoSystem» και ακρωνύμιο – TRACES απευθύνει το Επιμελητήριο Αχαΐας.

 

Στο πλαίσιο του TRACES οι Περιφέρειες Απουλίας και Δυτικής Ελλάδας έχουν ως στόχο να προωθήσουν την ενεργοποίηση ενός προγράμματος επιτάχυνσης για την υποστήριξη της δημιουργίας και της ανάπτυξης των επιχειρηματιών στον τομέα της δημιουργικής βιομηχανίας.

 

Στόχος του έργου είναι η αντιμετώπιση της κοινής πρόκλησης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία, της προαγωγής της δημιουργικής επιχειρηματικότητας και της ενίσχυσης των Μικρών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας. Το έργο θα αντιμετωπίσει κοινά προβλήματα που επηρεάζουν την ανάπτυξη των Μικρών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και που αποτρέπουν την πλήρη εκμετάλλευση του δυναμικού τους ως κινητήρια δύναμη μιας έξυπνης και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξης.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE