Η εθελοντική ομάδα "Φίλων Δροσιάς" συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ερυμάνθου

Η «Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς» μετά από αίτημά της, συναντήθηκε προ ημερών με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Δήμου Ερυμάνθου,  κ. Θεόδωρο Μπαρή και τους συνεργάτες του (κ. Αντιδημάρχους και Τεχνικούς Συμβούλους).

Η συνάντηση σκοπό είχε να συζητηθούν,  να κατατεθούν Προτάσεις που αφορούν την ανάπτυξη με την κατασκευή έργων στο γραφικό Ιστορικό χωριό μας, την Τουριστική αξιοποίησή του, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Ερυμάνθου, με υψόμετρο 750 μέτρα.

Η Συνάντηση έγινε σε πολύ καλό, φιλικό, συναινετικό κλίμα, που σημαίνει πως η νέα Δημοτική Αρχή, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν σε επάρκεια Δημοτικών Πόρων, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, θα προχωρήσει σε εκείνες τις επεμβάσεις που από κοινού κρίνονται  αναγκαίες  για την ανάπτυξη του χωριού μας.

 Δίνοντας προτεραιότητα στην κατασκευή της παιδικής χαράς στον πολυχώρο του Αγ. Αθανασίου, την κατασκευή του μονοπατιού από την κεντρική εκκλησία προς το κάτω μέρος του χωριού, κατασκευή δύο κιοσκιών και παγκάκια στα μέρη που έχουμε ζητήσει, internet στην κεντρική πλατεία που έχουμε ζητήσει και έχει εγκριθεί μέσω Ευρωπαϊκού προγράμματος και διευθέτηση των ορίων στον Αγ. Κωνσταντίνο μεταξύ του Δήμου μας και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Η «Εθελοντική ομάδα», (εκτός των άλλων θεμάτων), επεσήμανε, κατάθεσε εκ νέου την αναγκαιότητα για  την αναπαλαίωση του Ιστορικού και πρώτου πρώην Δημοτικού Σχολείου της Τριταίας, του χωριού μας, την μετατροπή σε Πολιτιστικό Κέντρο, με σύνταξη της Μελέτης, (εδώ θα ζητήσουμε την συνδρομή της Περιφέρειας),  όπου αμέσως μετά θα αναζητήσουμε χορηγό για να προχωρήσουμε στην πλήρη αναπαλαίωσή  του.

Μας ευχαρίστησε το γεγονός πως ο νέος Δήμαρχος έχει βάλει σαν Όραμα, σε προτεραιότητα την κατασκευή, την ολοκλήρωση, την αποπεράτωση της «Ευρυμάνθειας οδού», (Μίχα, Λακκώματα, Καλούσι, Αλεποχώρι, Σπαρτιά, Καλέντζι, Κούμπερι, Δροσιά, Πτέρη,  Σκιαδά), με πρόσφατη δημόσια δήλωσή του,  με σκοπό την τουριστική αξιοποίηση όλων των χωριών που βρίσκονται στους πρόποδες της οροσειράς του Ερυμάνθου.
Η «Εθελοντική Ομάδα», ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής, την στενή συνεργασία της σε θέματα που αφορούν το χωριό μας.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE