Εργασία σε "καμίνι" στο Τμήμα Τοξικολογίας του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας"

Δύσκολες ώρες περνούν εν ώρα εργασίας, το μέλη του προσωπικού στο τμήμα Τοξικολογίας του Νοσοκομείου ο "Άγιος Ανδρέας", αφού όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο ο "Ιπποκράτης", τα υπάρχοντα κλιματιστικά έχουν βλάβη και οι εργαζόμενοι αγόρασαν με δικά τους χρήματα, έναν ανεμιστήρα για να ξεγελάσουν τα σώματά τους στις υψηλές θερμοκρασίες!

Η καταγγελία:

"Πριν από 5 ολόκληρους μήνες, το τμήμα Τοξικολογίας είχε ενημερώσει και μάλιστα εγγράφως για την αναγκαιότητα αντικατάστασης των δύο ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ, την αναγκαία και απαραίτητη αντικατάστασή τους, για την ομαλή λειτουργία των Εργαζόμενων ενόψει καλοκαιριού και ιδιαιτέρως την ομαλή  και σωστή λειτουργία των εκεί μηχανημάτων.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι, επειδή οι αρμόδιοι αδιαφόρησαν και δυστυχώς συνεχίζουν να αδιαφορούν, οι Εργαζόμενοι ενόψει καύσωνα αναγκάστηκαν για τους προαναφερόμενους λόγους να αγοράσουν από μόνοι τους, με δικά τους χρήματα έναν ανεμιστήρα, κυρίως και ειδικά για τις ανάγκες των μηχανημάτων.

Επειδή η απουσία κλιματιστικών εγκυμονεί κινδύνους για την λειτουργία του τμήματος, όπου ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν  να υποστούν ζημιές τα μηχανήματα και όχι μόνον.

Παρακαλούμε
ΑΜΕΣΑ την κίνηση των σχετικών διαδικασιών, αντικατάστασης επιτέλους των δύο αναγκαίων και απαραίτητων κλιματιστικών, προτού προβούμε σε άλλες διαδικασίες. "

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE