Διάκριση σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το Ειδικό Σχολείο Πάτρας

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής ΕΚπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Αχαΐας είχε την χαρά της διάκρισης με έπαινο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με το ψηφιακό παιχνίδι "Το κυνήγι των γραμμάτων..." (https://scratch.mit.edu/projects/296535507/fullscreen/)
Η διάκριση αυτή δόθηκε στα πλαίσια του 5ου Πανελλήνιου διαγωνισμού Scratch (ενός ελεύθερου - δωρεάν προγραμματιστικού περιβάλλοντος) που πραγματοποιήθηκε το σχολ. έτος 2018-2019 και ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Το παιχνίδι κατασκευάσθηκε με πολύ μεράκι από τους μαθητές: Ζώη, Χρήστο, Γεωργία, Χρήστο, Κωνσταντίνο, Αμαλία με την βοήθεια των εκπαιδευτικώνΤσορμπατζόγλου Γιώργο - Πληροφορικό και Σικελιανού Δέσποινα - Ψυχολόγο.

Είναι ελεύθερο στο διαδίκτυο, και ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Έχει σαν σκοπό την εξοικείωση του χειριστή με το Ελληνικό πληκτρολόγιο, και χρησιμοποιήθηκε από το εργαστήριο Πληροφορικής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ, με κάποιες εξατομικεύσεις (όπως για παράδειγμα είναι τα πρόσωπα των μαθητών που εμφανίζονται στην θέση τηςμαργαρίτας) ώστε να το κάνουν πιο ελκυστικό και ευχάριστο.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE