Στις 5 Ιουνίου εκλογές για τους Νοσοκομειακούς Γιατρούς

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας, Τριμελών Επιτροπών  και εκπροσώπων στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα τα μέλη της ΕΙΝΑ θα ψηφίσου για:

·         Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ι.Ν.Α. (9μελές) και Εξελεγκτική Επιτροπή (3μελής)

·         Αντιπροσώπους για Συνέδριο Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

·         Τριμελείς Επιτροπές Νοσοκομείων και Κ.Υ.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνεται εγγράφως μέχρι και την Τετάρτη 29/05/2019 και ώρα 2:00μμ στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Πρόεδρος κα Α. Γκινοπούλου) είτε με κοινή δήλωση (για συνδυασμό) είτε με ατομική δήλωση (για μεμονωμένο υποψήφιο).

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη της Ε.Ι.Ν.Α. (γιατροί Ε.Σ.Υ, ειδικευόμενοι, επικουρικοί, γιατροί των Κ.Υ. και αγροτικοί, γιατροί ΤΟΜΥ) που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους που με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής θα διανεμηθούν στα εκλογικά κέντρα. Οι ειδικευόμενοι και επικουρικοί δε συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο ως αντιπρόσωποι στην ΑΔΕΔΥ και δεν ψηφίζουν σε αυτή την κάλπη. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι ψηφίζουν στην οργανική υγειονομική μονάδα από την οποία προέρχονται. Όσοι προέρχονται από μονάδες εκτός Ν. Αχαΐας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Τα εκλογικά κέντρα θα είναι τα εξής :

1)      Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

2)      Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

3)      Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου

Τα Κέντρα Υγείας Ερυμάνθειας, Κ. Αχαΐας, Χαλανδρίτσας, Άνω Πόλης, Νοτίου και Βόρειου Τομέα, το Καραμανδάνειο και οι ΤΟΜΥ Πάτρας ψηφίζουν στον Άγιο Ανδρέα. Τα Καλάβρυτα και τα ΚΥ Ακράτας, Κλειτορίας, Αιγίου ψηφίζουν στο Αίγιο.

Οι συνάδελφοι όλων των Κ.Υ, ΤΟΜΥ, Γ.Ν.Αιγίου και Γ.Ν.Καλαβρύτων  πρέπει έως και την ημέρα των εκλογών (θα υπάρχουν σχετικά μπλοκ αποδείξεων της Ε.Ι.Ν.Α στις αίθουσες ψηφοφορίας) να καταβάλουν τις συνδρομές για τους πέντε πρώτους μήνες του 2019 (ήτοι 15ευρώ), λόγω μη αυτόματης κράτησης από τις υπηρεσίες μισθοδοσίας τους. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι δεν χρειάζεται να κάνουν το ίδιο.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

Τακτικοί: Αφροδίτη Γκινοπούλου (Πρόεδρος) παιδίατρος ΠΓΝΠ, Έφη Γιαλελή δερματολόγος ΠΓΝΠ, Δήμητρα Λεμπούση παθολόγος ΠΓΝΠ

Αναπληρωματικοί: Γιάννης Αντωνόπουλος, ειδ/νος ρευματολογίας ΠΓΝΠ, Θεόδωρος Νικολόπουλος ειδ/νος πυρ.ιατρικής ΠΓΝΠ ,  Γιώργος Παπαδόπουλος ειδ/νος χειρουργικής ΠΓΝΠ

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE