Προσφορά ειδών στο "Χαμόγελο του Παιδιού" από το Σύλλογο Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Αχαίας

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς στον συνάνθρωπό μας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ / ΓΕΣ Αχαίας, υποστηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συμπαρίσταται σε Συλλόγους και Οργανισμούς κοινωφελών-κοινωνικών σκοπών και ανοίγματος στην πατραϊκή κοινωνία.

Γι αυτό αποφάσισε να συμμετάσχει με μεγάλη προθυμία στη δράση του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) της Πάτρας για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ., μαζί με άτομα από την ιατρική ομάδα του Κ.Ε.ΤΧ., εκπροσωπώντας το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου, επισκέφθηκαν, ενόψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου του Πάσχα, τις εγκαταστάσεις Πάτρας του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», και παρέδωσαν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν, για την κάλυψη των αναγκών τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Οργανισμού, όσο και των παιδιών και οικογενειών που ο Οργανισμός υποστηρίζει καθημερινά.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος κατέθεσε σχετική επιστολή προς τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, εκφράζοντας την υποστήριξη του Συλλόγου μας για το πολυσήμαντο έργο και την κοινωφελή και ανθρωπιστική δράση για τα παιδιά του Οργανισμού, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι ως Σύλλογος θα προσπαθήσουμε να είμαστε συμπαραστάτες με όλες τις δυνάμεις μας στην σημαντικότατη προσπάθειά του «Χαμόγελου», ώστε τα παιδιά να είναι πάντα χαρούμενα και χαμογελαστά, όπως τους αξίζει.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE