Στον Πύργο το ένα από τα τέσσερα τυχερά 5άρια του Τζόκερ

Νέο τζάκποτ σημειώθηκε στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ (2011), η οποία μοίραζε τουλάχιστον 1,8 εκατ. ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας, ανεβάζοντας το ποσό που θα μοιράσει στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης στα τα 2.200.000 ευρώ

Συγκεκριμένα στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ της Μ. Πέμπτης 25/4 θα ξεπερνούν τα 2.200.000 ευρώ τα χρήματα που περιμένουν τον τυχερό ή τους τυχερούς που θα μαντέψουν τους 5+1 αριθμούς της επόμενης κλήρωσης του Τζόκερ.

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε χθες, Κυριακή, η κληρωτίδα είναι οι: 4, 6, 16, 27, 28 και ΤΖΟΚΕΡ: 18

Σημειώνεται ότι στην δεύτερη κατηγορία (5αρια) του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ βρέθηκαν τέσσερα επιτυχημένα δελτία που κερδίζουν το ποσό των 20.177.81 ευρώ!

Οι παίκτες του παιχνιδιού ξεκίνησαν ήδη να επισκέπτονται τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, είτε για να συμπληρώσουν τα δελτία τους, είτε για να εγγραφούν στο tzoker.gr, ώστε να μπορούν πλέον να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου και αν βρίσκονται. Όσοι παίκτες επιλέξουν να εγγραφούν στο tzoker.gr μέσω των πρακτορείων ΟΠΑΠ, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε κλήρωση για ένα ταξίδι σε προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εναλλακτικά, προσφέρεται και η δυνατότητα για εγγραφή απευθείας μέσω του www.tzoker.gr.

Μετά την εγγραφή τους, οι παίκτες μπορούν να συμπληρώνουν τα δελτία τους, «κλικάροντας» αριθμούς στην ιστοσελίδα ή κατεβάζοντας τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE