Ακόμη 4 συλλήψεις μέσα σε μερικές ώρες

Οι αστυνομικές αρχές στην Δυτική Ελλάδα ακατάπαυστα κάνουν συλλήψεις με την εγκληματικότητα να μην μειώνεται, είτε πρόκειται για Έλληνες, είτε για αλλοδαπούς.

Έτσι το τελευταίο 24ωρο ακόμη τέσσερα άτομα φόρεσαν χειροπέδες και παραπέμπονται στην δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

Ειδικότερα, συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν (1,7) γραμμάρια κάνναβης.

Επίσης συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 36χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν (3,1) γραμμάρια κάνναβης.

Τέλος συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγγελόκαστρο, από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, δύο 25χρονοι αλλοδαποί άνδρες διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη Χώρα μας.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE