Απολογείται ο 59χρονος για την δολοφονία της 38χρονης Τόνιας

Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα ο 59χρονος δημοτικός υπάλληλος που κατηγορείται από τις διωκτικές αρχές ως ο δράστης της δολοφονίας της 38χρονης Τόνια Ζόεβα από τη Βουλγαρία. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, είχε εξαφανιστεί στις 11 Μαΐου με τον συλληφθέντα να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Κι ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονταν, οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση της αδικοχαμένης γυναίκας βρέθηκαν μπροστά σε στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον Ρεθυμνιώτη φίλο της. Σημειώνεται από το "cretapost.gr", ότι τόσο στο σπίτι του όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του βρέθηκαν κηλίδες αίματος οι οποίες ανήκαν στην 38χρονη.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ προχώρησε άμεσα στη σύλληψη του δημοτικού υπαλλήλου και σε ανακοίνωσή της έγινε για πρώτη φορά επίσημα λόγος για δολοφονία της άτυχης γυναίκας από τη Βουλγαρία, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί η σορός.

Ο ίδιος ο συλληφθείς ωστόσο – ως ο βασικός ύποπτος – αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση όπως άλλωστε και τον περασμένο Μάιο, τα πρώτα 24ωρα από την εξαφάνιση της Τόνια Ζόεβα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE