Μελέτη πυροπροστασίας για το «Δημήτρης Τόφαλος»

Μελέτη πυροπροστασίας του γηπέδου «Δημήτρης Τόφαλος» υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για να δοθεί αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας για την νέα περίοδο.

Λόγω των αλλαγών των πυροσβεστικών διατάξεων και λόγω του γεγονότος ότι το υπόγειο γκαράζ που φαινόταν στα αρχικά σχέδια έχει μετατραπεί σε χώρο βαρέων αθλημάτων απαιτείται τροποποίηση της μελέτης πυροπροστασίας για να δοθεί αδειοδότηση.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο είναι υποχρεωτικό να δοθεί αδειοδότηση για ενιαίο χώρο και όχι μόνο για την κεντρική σάλα και ως εκ τούτου ήταν αναγκαία υποβολή τροποποιημένες μελέτης πυροπροστασίας για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε στο «Δημήτρης Τόφαλος» φέτος θα γίνονται και διεθνείς αγώνες με την συμμετοχή του Προμηθέα στο Τσάμπιονς Λίγκ και πρέπει να λειτουργούν τα πάντα σύμφωνα με την νομοθεσία.

Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή υπογράφηκε σύμβαση της διοίκησης του ΠΕΑΚ με τον εργολάβο από την Λάρισα που θα ξεκινήσει τις εργασίες για την επισκευή του παρκέ αφού είναι από τις παρατηρήσεις που έχει αναφέρει στην έκθεση του ο κ. Λέκιτς στην πρόσφατη επιθεώρηση που έκανε στο γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος» ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων του Προμηθέα. Στην σύμβαση που υπογράφηκε ο εργολάβος οφείλει να παραδώσει έτοιμο το παρκέ στις 5 Σεπτεμβρίου.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE