Γιώργος Καραϊβάζ: «Βροχή» οι μαρτυρίες – Έσπασαν τα τηλέφωνα στην ΕΛΑΣ

Περισσότερες από 100 τηλεφωνικές κλήσεις πολιτών προς τις αστυνομικές αρχές έχουν γίνει μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο στα οποία απεικονίζονται οι δύο εκτελεστές να φτάνουν λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία στο σημείο που γάζωσαν με 10 σφαίρες το Γιώργο Καραϊβάζ.

 

Οι εικόνες που παρουσίασε χθες και το newsit.gr, στις οποίες φαίνονται οι δύο δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους να πλησιάζουν το σπίτι του αστυνομικού συντάκτη, είχε σαν αποτέλεσμα κινητοποιηθούν πολλοί πολίτες και μεταφέρουν πληροφορίες προς τις διωκτικές αρχές, με κάποιες από αυτές να ελέγχονται για το εάν μπορούν να αξιοποιηθούν.

 

Άτομα τα οποία βρίσκονταν κοντά στο σημείο που έγινε η δολοφονία, αλλά και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας και κινούνταν πεζή ή με τα αυτοκίνητα τους, ανέφεραν στους αστυνομικού ότι είδαν μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν άτομα με τους σωματότυπους και το ρουχισμό των δραστών.

 

Ωστόσο από όλες παραπάνω τις μαρτυρίες εξετάζονται οι πιο σημαντικές, δηλαδή αυτές που ταιριάζουν με την ώρα του εγκλήματος αλλά και με την απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE