Συνάντηση του δημάρχου Πατρέων με τον Εμπορικό Σύλλογο

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Εισαγωγικού Πατρών στις 29 Ιουνίου συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη ο οποίος συνοδευόταν και από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Πλέσσα.

Στην συνάντηση αναφέρθηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο καθώς και γενικότερα θέματα της οικονομικής ζωής αλλά και της καθημερινότητας των πολιτών της πόλης. Ζητήθηκε από την Δημοτική αρχή η στήριξη με κάθε διαθέσιμο απ΄αυτήν μέσο των μικρομεσαίων τοπικών επιχειρήσεων και η ανάγκη συνεργασίας και συνεννόησης για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πόλη.

Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα σχέδια αναπλάσεων που δρομολογούνται το επόμενο χρονικό διάστημα που θα αλλάξουν και βελτιώσουν την εικόνα της πόλης και τις μειωμένες δυνατότητες παρεμβάσεων που έχει ο Δήμος λόγω της υποχρηματοδότησης και των ελλείψεων προσωπικού.

Συμφωνήθηκε η ανάγκη τακτικής επικοινωνίας και εποικοδομητικού διαλόγου , και ειδικότερα για την συνεργασία για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall ).

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE