Επίθεση με βιτριόλι: Βγήκαν τα αποτελέσματα για το οξύ


Θειικό οξύ, δηλαδή, βιτριόλι, είναι το υγρό το οποίο έριξε η δράστις στο πρόσωπο της 34χρονης. Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ανόργανη καυστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και δεν πωλείται στο εμπόριο. Αυτό είναι το πόρισμα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους, οι οποίες έδειξαν το «όπλο» της μυστηριώδους γυναίκας που θέλησε με αυτό τον φρικαλέο τρόπο να επιτεθεί στην 34χρονη.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν από πού μπορεί να προμηθεύτηκε το βιτριόλι η δράστις, ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο -μέσω οδηγιών από το διαδίκτυο- να το παρασκεύασε μόνη της. Την ίδια ώρα συνεχίζουν την εξέταση του υλικού από τις κάμερες στην Καλλιθέα έτσι ώστε να εντοπίσουν το δρομολόγιο της άγνωστης γυναίκας ενώ το απόγευμα - αν πάρουν το «οκ» από τους γιατρούς- θα επισκεφθούν την κοπέλα στο νοσοκομείο με την ελπίδα ότι θα ανακαλέσει στη μνήμη της γεγονότα που θα ρίξουν φως στις έρευνες.

Με πληροφορίες από το ethnos.gr

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 34χρονη, που δέχθηκε την Τετάρτη φρικτή επίθεση με καυστικό υγρό, ενώ έφτανε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα.

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η γυναίκα έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία για την όρασή της.

 Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που της επιτέθηκε, με τις αρχές να εξετάζουν εξονυχιστικά το υλικό τόσο από το κινητό της 34χρονης όσο και από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση. 

Έχουν ήδη ληφθεί περισσότερες από είκοσι καταθέσεις, από το επαγγελματικό, το οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον του θύματος, ωστόσο αυτές έχουν δώσει πολύ λίγα αξιοποιήσιμα στοιχεία.

 Σύμφωνα με πληροφορίες από την κρατική τηλεόραση, στις μέχρι στιγμής συνομιλίες της με τις αρχές η 34χρονη είναι πολύ «μαγκωμένη», δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει τη γυναίκα που της επιτέθηκε και πως προσπαθεί να θυμηθεί. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 34χρονη φέρεται να υπέδειξε άτομο άτομο από το επαγγελματικό της περιβάλλον, που όμως είχε άλλοθι για τη στιγμή της επίθεσης.

 Θολό παραμένει και το δρομολόγιο διαφυγής, αν η δράστης χρησιμοποιησε κάποιο μέσο ή πιθανόν τη βοήθησε συνεργός της. Το οπτικό υλικό που έχουν έως τώρα οι αστυνομικές αρχές δεν βοηθάει τις έρευνες σε αυτό το σημείο.

 

Πηγη: newsbeast.gr 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE