Τραγανή παστουρμαδόπιτα

Αλμυρή νοστιμιά για το τραπέζι

Υλικά για 6 άτομα

  •     10 φύλλα κρούστας
  •     Παστουρμάς σε φέτες λεπτές
  •     Πικάντικο κασέρι σε φέτες
  •     Φρέσκια ντομάτα σε φέτες
  •     Λάδι

Εκτέλεση

  •     Αλείφετε το ταψί με λάδι και απλώνετε τα μισά φύλλα που έχετε λαδώσει.
  •     Στρώνετε μια σειρά φέτες κασέρι, πάνω μια στρώση παστουρμά συνεχίζετε με φέτες ντομάτας αλατισμένες και τελειώνετε με μια στρώση κασέρι.

Τέλος σκεπάζετε τη πίτα με τα υπόλοιπα λαδωμένα φύλλα και χαράζετε.

Βρέχετε την επιφάνεια με λίγο νερό και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE