Νιόκι με λουκάνικο και μοτσαρέλα

Υλικά

1 κ. σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

120 γρ. λουκάνικο κομμένο σε φέτες

800 γρ. σάλτσα ντομάτας με ψιλοκομμένες ντομάτες

1 κ. γλ. ζάχαρη

600 γρ. νιόκι

125 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους

Φρέσκο βασιλικό για γαρνίρισμα

 

Εκτέλεση

Βήμα 1

Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μεσαία θερμοκρασία και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 8- 10 λεπτά.

Βήμα 2

Προσθέστε το λουκάνικο και συνεχίστε το σοτάρισμα για 5 λεπτά.

Βήμα 3

Ρίξτε την ντομάτα και τη ζάχαρη και αφήστε να πάρει μια βράση.

Βήμα 4

Προσθέστε τα νιόκι και αφήστε να βράσουν για 8 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.

Βήμα 5

Ανεβάστε τη φωτιά στη δυνατή θερμοκρασία και προσθέστε τα 3/4 της μοτσαρέλας και τον περισσότερο βασιλικό.

Βήμα 6

Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί, γαρνίρετε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και ψήστε στο γκριλ για 3 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.

Βήμα 7

Γαρνίρετε με τον υπόλοιπο βασιλικό και σερβίρετε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE