Εύκολο ριζότο καρότου

Υλικά

2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι

50 γραμ. τριμμένο καρότο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί

Παρμεζάνα

Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Αρχικά, σοτάρετε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε το κρασί, αλάτι και πιπέρι.

Βήμα 2

Όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνετε 4 φλιτζάνια του τσαγιού βραστό νερό.

Βήμα 3

Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνετε το ρύζι, χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει.

Βήμα 4

Στο τέλος προσθέτετε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE